Zgodovina
 Z avtoličarsko dejavnostjo smo pričeli že leta 1981. Kasneje smo ponudbo dopolnili s kleparskim popravilom vozil in avtovleko, leta 1990 pa tudi z izposojo vozil. 

V letu 1996 smo pridobili licenco za pooblaščeno prodajo ter servis vozil Mazda. Junija 2014 smo otvorili eno najsodobnejših avtomatskih avtopralnic pri nas.


Dejavnosti
Naša sodobna oprema in specializirani strokovnjaki lahko ponudijo storitve iz praktično vseh dejavnosti avtomobilizma. Poleg pooblaščene prodaje novih vozil ter dodatne opreme in servisiranja vozil Mazda, ponujamo tudi prodajo rabljenih vozil, vsa avtokleparska in ličarska dela (za vse znamke vozil), servisiranje vozil (za vse znamke vozil), izposoja vozil in avtodoma, vleko vozil, pneumatik center s hrambo gum.
Pregledamo in napolnimo klimatsko napravo v vozilu, popravimo poškodbe od toče (brez ličanja), naredimo optiko podvozja...

Na voljo je najsodobnejša avtomatska avtopralnica, ki omogoča predpranje, pranje podvozja, voskanje,... Avtopralnica omogoča tudi self-service. 
Če imate svoj avto kakorkoli poškodovan, smo pravi naslov, da se poškodba odpravi in avto bo zopet kot nov. Imamo vsa potrebna orodja in znanja za takšna popravila. Za popravilo avtomobilskih škod (odgovornost, kasko,...) imamo pogodbo z vsemi večjimi slovenskimi zavarovalnicami. Ob popravilu Vašega avtomobila pri nas Vam je na voljo nadomestno vozilo oz. si ga lahko tudi izposodite.